Tropische editie Holwerterfeest 2023

HOLWERT โ€“ Iedereen in Holwert en omgeving weet inmiddels dat er eind juni feest is in Holwert. Dit jaar werden de kinderen van de basisschool ingezet om het Holwerter feest te openen. Gekleed in hun nieuwe shirts werden ze door beide korpsen uit Holwert opgehaald vanaf het schoolplein. In een lange stoet liepen ze naar het feestterrein, waar een leuk spelcircuit op hen wachtte.

Holwert is een creatief dorp, zoals blijkt uit alle straatversieringen die bewonderd konden worden. De Elbasterwei won de eerste prijs met de Holwerter Highlandgames, geรฏnspireerd door het thema Spellen & Games. Op vrijdagavond was er voor het eerst een Pubquiz; maar liefst 45 teams deden mee, gekleed in creatieve outfits. Daarna kon er gerockt worden bij Mama Maffia.

Na het hoofdklasse kaatsen en de zeskamp zorgde Q5 ervoor dat niemand stil kon blijven staan in de tent. Met een geweldige videoshow en alleen maar goede muziek werd het een groot feest. Traditiegetrouw werd het feest afgesloten met de soiree; inmiddels een bekend fenomeen in de regio. Butterfly zorgde voor de muzikale sfeer. Ondanks de warmte zorgden de Doelleazen ervoor dat de temperatuur nog hoger opliep. Wat een feest.

Bron en foto: Redactie RTV NOF/Bote Sape Schoorstra