21
jun

Filmopnames tijdens Holwerterfeest

Omroep Human gaat een documentaire maken over Holwerd voor NPO2. Aanleiding zijn de plannen om de dijk door te breken en Holwerd terug aan zee te leggen. Daarvoor volgt regisseur Kees Vlaanderen de vier initiatiefnemers dit jaar in hun pogingen om hun droom werkelijkheid te laten worden. Gaat het ze lukken om voldoende geld bij elkaar te brengen voor hun plannen of niet? Behalve de vier mannen, wil Vlaanderen ook een beeld geven van Holwerd en haar bewoners, want daar is het immers allemaal om begonnen. Tijdens het dorpsfeest, maar ook op andere momenten, zal hij dan ook met zijn crew aanwezig zijn om opnames te maken. De documentaire wordt in het voorjaar van 2019 uitgezonden op NPO2. De precieze datum zullen we tegen die tijd bekend maken.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.