1
jun

Holwerterfeest 2022

Beste mensen, het Holwerterfeest van 2022 staat in de steigers! We gaan dit feest vieren van 23 tot 26 juni. We pakken het weer traditioneel op met feesttent, zweef en al wat jullie meer van ons gewend zijn. De ontwikkelingen met betrekking tot Corona geven ons de ruimte en die ruimte nemen we maar wat graag. 

Het programma  wat al klaar ligt sinds maart 2020 wordt er weer bij gepakt. Afspraken worden afgestoft en herbevestigd en nieuwe ideeën worden nog toegevoegd. We gaan voor het volledige programma. We merken dat de voorbereidingen voor de optocht met versierde wagens al voortvarend wordt opgepakt. Er is deze keer geen thema, dus laat jullie inspiratie de vrije loop en verras ons! 

We kijken ook uit naar de vaste elementen binnen het programma zoals de kinderspelen op vrijdag, het hoofdklasse kaatsen en de zeskamp op zaterdag en de sportmiddag op zondag. En misschien heeft u al ergens door een openstaand raam kunnen horen dat onze korpsleden druk aan het oefenen zijn voor het vrijdagavondprogramma. Voor alle avonden is er live muziek in de tent. Wat een feest gaat dit worden!

De verdere uitwerking van het programma komt in de komende tijd naar u toe. Wij gaan hard aan de slag met de voorbereidingen. We houden u op de hoogte. Omcirkelt u alvast 23, 24, 25 en 26 juni in de agenda?

Bestuur stichting Holwerterfeest  

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.